Golvslipning som drama i Stockholm

En golvslipning kan vara mycket enkel och snabb att utföra i Stockholm. Men för familjen, som försökte göra den själva, så blev det istället ett drama.

Huset i Stockholm hade inte varit på marknaden länge innan familjen hade slagit till och köpt det. I stort sett var huset perfekt. Det var bara golven på ovanvåningen som var slitna och i behov av en golvslipning. Och eftersom semestern stod framför dörren så bestämde man sig för att slipa golven själva.

Man hämtade en maskin på eftermiddagen på fredagen, och hade bestämt att man skulle gå igång redan på lördagens eftermiddag. Först skulle föräldrarna följa med yngste sonen på en fotbollsmatch. När man kom hem efter lunch, den dagen, så låg hela hemmet i ett dammoln. Och på ovanvåningen hittade man äldste sonen i full fart med att gå loss på golvet med slipmaskinen.

Rätt slags golvslipning i Stockholm

När man hade sett över golvet på ovanvåningen så fanns det inte mycket att göra än att se sig slagna. För även om det hade varit utmanande att utföra en golvslipning, så var golven nu i ett skick som man inte visste hur man skulle reda ut.

Redan på måndagsmorgonen ringde man in ett golvslipningsföretag i Stockholm, som tog hand om golvet på bästa sätt. Och vad hände med den olycksalige sonen, som försökt göra sina föräldrar glada genom att slipa golven själv? Han fick följa med golvsliparen för att se hur det skulle ha gått till, samtidigt som resten av familjen storstädade huset.