Gummiprodukter en viktig del av bygget

Det är lätt att tänka på väggar, ledningar och tak vid byggen. Men få tänker på att flera gummiprodukter har stor betydelse vid bygget av hus, oavsett storlek.

Anders hade stor erfarenhet som byggmästare och företaget han drev hade många kontakter att använda sig av när det behövdes. De flesta av leverantörerna hade han använt i många herrans år. Samarbetet gick som på räls och endast någon enstaka gång under årens lopp hade det blivit problem med leveranserna.

Nu hade det dock skett igen. Som tur var hade han gott om tid att lösa problemet med leverans av gummilister till fönstren. Företaget hade köpts upp av en stor koncern och flyttats till en annan del av landet. Det var bara att kontakta någon av hans branschkollegor för att höra om de visste något bra företag.

Gummiprodukter hittades snabbt

Första kontakten han fick fatt i hade tyvärr även denne haft samma leverantör. Däremot så hade personen hört om ett annat företag han skulle kontakta och lovade att återkomma med information så snart han visste. Många trodde att byggföretagen var bittra konkurrenter men så var inte fallet. De hjälpte ofta varandra.

Bara en timme senare ringde byggföretagaren tillbaka och berättade om sina upptäckter. Det lät positivt och efter att ha avslutat samtalet bestämde Anders sig för att även han skulle ta kontakt med företaget. Den närmaste kvarten hade de ett givande samtal som avslutades med att en order på bland annat gummilister gjordes och hela problemet var ur världen lika snabbt som det uppstått.