Dags för kick-off eller konferens?

Är det dags för ett event eller kick-off? Då kanske man önskar sig en annorlunda festvåning eller konferenslokal så att man inte alltid gör på samma sätt, befinner sig i samma lokal, och festar på samma sätt som man alltid har gjort.

Vill man hyra en riktigt fin och anrik festlokal kan man alltid hyra Malmö Börshus som ligger i centrala Malmö. Den rymmer sju hela fina festsalar; Stora Börssalen, Östra Börssalen, Västra Börssalen, Gamla Börssalen, Lilla Börssalen och Nya Börssalen. Sedan finns det en inglasad innergård som används som festlokal; Ljusgården med härligt ljus som kommer från det inglasade taket.

Till det kommer även att man kan hålla mindre möten i fyra olika rum, för mindre samlingar eller förhandlingar inom 3-10 personer. Då finns det TV-skärm, konferensbord och stolar och bekvämare fåtöljer. Här kan du läsa mer om Malmö Börshus.

Service när man hyr Malmö Börshus

Vill man få service när man hyr Malmö Börshus, till sin konferens eller event, kan man alltid få det. Då kan de hjälpa till med uppkoppling till wifi, få tillgång till stora datorskärmar, datorprojektor, se till att både ljus och ljud fungerar som de ska. Stannar man hela dagen får man all maten med hyran; frukost, fika, lunch, fika (igen) och middag. Dessutom får man använda all den utrustning som finns i de lokaler som man hyr. Då har de personal som är redo att rycka in om det skulle behövas.

Om man vill ha företagsevent

Om det är så att man önskar sig ett företagsevent, kanske en produktlansering, en kick-off eller bara ha en personalfest, lämpar sig Malmö Börshus lika väl för de alternativen. I festlokalerna kan man äta middag, sedan dansa till DJ, eller ha en bar som man kan beställa dricka från. Maten kan man beställa som är mer festlig, och lyxig, om man så vill. Då finns både restaurangköket och serveringspersonal tillgängliga för dem som håller sitt event, kick-off eller personalfest där.