När du letar stället för både konferens och spa

Det är ingen dum idé att bjuda sin personal på något trevligt som de gillar, medan man samtidigt behandlar viktiga frågor som man behöver gå igenom med sin personal. Det går att förena nytta med nöje om man bara hittar det rätta stället för sin konferens och spa. Har man sin arbetsplats i Stockholm, finns det några sådana ställen där man kan förlägga sin konferens och samtidigt kunna njuta av det som människor uppskattar; lite massage för trötta axlar, stela nackar och ryggont. Att arbeta på kontor kan vara jobbigt det med.

Så kan en dag med konferens och spa se ut

Man brukar börja sina konferenser vid 9-tiden. Då äter man tillsammans en frukost bestående av kaffe/te och en fralla med grönsaker och ost och skinka. Sedan håller man sin konferens några timmar innan det blir dags för lunch. Då äter man gemensam lunch på konferenshotellet. Efter lunchen kan man installera sig på sina hotellrum. På eftermiddagen har man sedan aktiviteter tillsammans, om man inte går igenom viktiga siffror och ekonomi. När man sedan har gått igenom det, äter man gemensam middag. Efter det är det dags för spabehandlingar som massage, bastu, badbaljebad, havsbad och drinkar av olika slag. Efter det dricker man lite till och äter lite kvällssnacks, dansar natten lång.

Gör pauser under konferensen med spa

När man sitter på konferens, blir det just det; en massa sittande. Då kan det vara riktigt bra för kroppen att göra något helt annat, som att ta sig ett bad, med massage för både kroppen och knoppen. Det finns ju olika slags massage; shiatsu massage, taktil massage och så vanlig, robust massage. Det är bara att välja.