Köp inte en A3-skrivare – hyr den istället

En A3-skrivare är en absolut nödvändighet på kontoret. Ibland. Men inte jätteofta. Och de är rätt dyra att köpa. Men vilken tur då, att de går att hyra!

Hur ofta behöver du skriva ut i ett så stort format som A3? Inte så ofta, va? Men ändå – när du verkligen behöver göra det, så behöver du. Och då krävs en skrivare. Men att köpa en stor och dyr A3-skrivare bara för att skriva ut ibland känns ju onödigt. Kanske är det bättre att hyra.

Det gäller faktiskt de flesta maskiner som du bara behöver ibland. Det är mycket smidigare och billigare att hyra än att köpa. Säkert resonerar du redan så när det gäller hantverksmaskiner som golvslipar och röjsågar. Men samma resonemang är giltigt för din utrustning på kontoret, oavsett om du använder det privat eller i jobbet.

Drömmen: en A3-skrivare som är ready to print

När du hyr en A3-skrivare kan du dessutom känna dig säker på att den anländer i gott skick, pumpad med toner och ready to print. Detsamma skulle inte kunna sägas om din egen skrivare, om du nu skulle ha investerat dyra pengar i en A3-skrivare och låtit den stå och damma ihop i ett hörn.

När du hyr en A3-skrivare behöver du heller inte krångla med transporten hit och dit. Den levereras och hämtas upp på ett smidigt sätt. Inte heller behöver du tänka på service och underhåll, även om du skulle välja att hyra skrivaren över längre tid. Det brukar ingå serviceavtal.