Satsa på entrématta till butiken

Du har säkert trampat på den tusentals gånger utan att tänka på det; entrémattan som ligger i ingången till butiken som du besöker. Det är sällan som vi stannar till och borstar av oss smutsen under skorna innan vi kliver in i affären. Även om alla borde tänka på att den stora mängd med smuts som man drar in i affärerna.

Att då ha en bra entrématta hindrar i alla fall den mesta smutsen från att spridas i butiken. Å andra sidan finns det inget som hjälper en butiksägare att hålla smutsen borta, då man samtidigt vill att kunderna faktiskt ska komma in i butiken. Det är en avvägning, detta att hålla butiken snygg och ren men samtidigt så tillgänglig som möjligt som det bara går.

Avvägning mellan ren men tillgänglig butik

Det gäller ju för butiksinnehavare att se till så att man alltid kan presentera en ren butik när kunderna väl kommer in. Det får ju inte att ha en stor sopmaskin som går på när kunderna är inne i affären. Antingen bör man då ha en städfirma som kommer och städar tidigt på morgnarna eller sent på kvällarna så att butiken är representabel när den öppnar och kunderna vill komma in i affären. En välhållen entrématta är ett sätt. Läs mer om entrémattor i Stockholm på: https://www.entremattorstockholm.com.