Tänk på detta om du ska hyra buss i Stockholm

Fler och fler ser en fördel i att hyra buss om man är ett större sällskap som ska mellan två destinationer i Stockholm. Om det sedan handlar om ett hockeylag eller ett företag som bjudit sina anställda på en fest spelar ingen roll – det vi ta titta lite närmare på gäller nämligen vad man ska tänka på om man står inför att hyra buss i Stockholm.

Det finns nämligen några saker som dels rör regler, som dels gör att man kan få till stånd ett billigare pris och som dels också speglar ett säkerhetsperspektiv och om vi nedan radar upp några punkter så kanske vi kan ge en lite bredare bild kring hur man ska tänka- och agera om man ska hyra buss i Stockholm.

Först och främst och innan vi börjar så ska vi säga att det är ett väldigt bra alternativ; både sett ur ett ekonomisk och ett miljömässigt perspektiv och att det av den anledningen är väldigt glädjande att – som sagt – fler börjar snegla mot detta. Med detta sagt – tänk på detta om ni ska hyra buss i Stockholm.

  • Regler. Det handlar inte om att det inte finns några regler; tvärtom. Har ditt företag gjort sig besväret att hyra en buss i Stockholm så måste man bete sig. Kort sagt; inget överdrivet drickande och en massa stoj. Chauffören ser förmodligen mellan fingrarna om ni dricker några öl – men det behöver inte gå till överdrift. Vanligt folkvett gäller naturligtvis och ni är också ersättningsskyldiga om något går sönder.
  • Priset. Ska ditt företag hyra buss i Stockholm så finns det alltid ett visst förhandlingsläge. Det vill säga; nöj er inte med att kontakta ett bussbolag utan se till att sondera marknaden lite innan. Det kan skilja mycket i pris och ju fler offerter ni tar in – desto bättre förhandlingsläge har ni också. Dock – detta bör inte gå ut över nästa punkt.
  • Säkerhet. Vilken typ av buss får ni egentligen hyra i Stockholm? Se till att det bussbolag ni anlitar verkligen kan erbjuda er en säker transport som följer de regler gällande säkerhet som finns. Det här är ett problem i Stockholm och här måste ni vara uppmärksamma.