Snygga skyltar i Göteborg

Det är inte för inte man talar om vikten av ansiktet utåt. I detta fallet är det skyltar som pryder företag i Göteborg. Vad säger de till kunden som passerar.

Företaget som satt upp en enkel svart skylt med ganska smala svarta bokstäver är troligtvis ganska osynligt. Sätter man exempelvis ögon istället för prickarna på ett ö blir skylten minnesvärd. Kan man få det att se ut som den pulserar går tankarna till hjärtat och blir därför intressant och levande. Men vad döljer sig bakom skylten?

Klas hade fått uppgiften av sin kompanjon att ta fram en skylt som skulle vara en signatur för företaget. Han slet sitt hår i frustration när han inte kunde få fram något som kändes trovärdigt och intressant. Det var på den vägen han kom i kontakt med det företag som gjorde skyltar till företag.

Skyltar säger allt eller ingenting

Han hade googlat på skyltar för företag i Göteborg när han hittade dem. De inte bara gjorde skyltar utan kunde även hjälpa till att ta fram skyltarnas design. Utan att tveka tog han kontakt med dem för att få hjälp. Något som inte skulle bli bra utan även också väldigt roligt.

Efter att ha bollat fram och tillbaka och lekt med tanken på deras bokförlag fanns den där. Skylten skulle inte vara traditionell. Den skulle helt enkelt se ut som en uppslagen bok. Ena sidan skulle vara företagets logga och andra sidan en slogan som de behövde fila lite till på. Men nu var de nästan klara att göra den i riktigt material.